Actualitate

Mașină răsturnată în Fundătura, în urma unui accident rutier. Două victime, transportate de urgență la spital

O mașină s-a răsturnat în localitatea clujeană Fundătura, în urma unui accident rutier produs în dimineața zilei de sâmbătă. A intervenit descarcerarea.

Accident rutier în localitatea Fundătura, din județul Cluj. Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale/Foto: ISU Cluj Accident rutier în localitatea Fundătura, din județul Cluj. Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Fundătura. 

 


Apelul de urgență a venit în jurul orei 06:30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

„Forțele operative au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și trei bărbați care au reușit să iasă singuri afară”, informează ISU Cluj. 


Doi dintre aceștia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au fost transportați la spital, fiind conștienți și cooperanți. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Accidentul de pe DN1C E576 s-ar fi produs pe fondul oboselii, iar șoferul ar fi adormit la volan. Testarea cu aparatul etilotest a relevat rezultate negative. 


„Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri ai Poliției municipiul Gherla s-a constatat că un conducător auto de 47 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa cu autoturismul din direcția municipiului Cluj-Napoca, pe fondul altor preocupări (ar fi adormit la volan), a părăsit partea carosabilă, autovehiculul intrând într-un podeț.

A rezultat rănirea a doi pasageri, bărbați de 42 și 57 de ani.
Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, potrivit IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în urma unui accident rutier în zona Podului N din Mănăștur

Ultimele Stiri
abonare newsletter