Actualitate

Beat la volan, cu o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, prin centrul Clujului. A fost reținut de polițiști

Un bărbat de 33 de ani a fost reținut de polițiști, fiind surprins beat la volan pe străzile din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Șofer beat, reținut de polițiști/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Șofer beat, reținut de polițiști/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Duminică, în jurul orei 16.15, autoturismul a fost interceptat de echipajul de poliție în Piața Ștefan cel Mare, în timp ce era condus spre Calea Dorobanților. 

 


După verificarea documentelor, polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

„La data de 25 iunie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 33 de ani, din municipiu, depistat în timp ce conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice”, informează IPJ Cluj. 


În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Beat la volan, prins de polițiști în trafic. Șoferul a fost plasat sub control judiciar

abonare newsletter