Actualitate

Piața Unirii, plină la Opera Aperta! Festivalul aduce o atmosferă super în centrul Clujului. FOTO/VIDEO

Piața Unirii a fost acaparată vineri seara de iubitorii de operă. Festivalul Opera Aperta a creat o atmosferă de poveste în centrul Clujului.

Vineri seara la Opera Aperta  2023, în Piața Unirii / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Vineri seara la Opera Aperta 2023, în Piața Unirii / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Opera Națională Română din Cluj-Napoca iese în întâmpinarea publicului larg și-i oferă evenimente artistice inedite, de rang european și cu acces liber, pe scene neconvenționale, in cadrul festivalului Opera Aperta.

Vineri seara, Piața Unirii din centrul muncipiului a fost plină ochi de oameni care s-au bucurat de muzică de calitate și o atmosferă liniștitoare.


Spectatorii au fost încântați cu o superbă muzică de Dima Belinski & DS Project Orchestra.

Festivalul are loc până duminică, 25 iunie. Vezi programul aici.


Începând cu anul 2015, cetatea clujeană a cunoscut opera și artiștii într-un mod aparte, mai apropiat și palpabil, dincolo de granița imaginară a sălii de spectacol și aparenta distanță a acesteia.

„S-au remarcat astfel edițiile Opera Aperta 2015, 2016, 2017, 2018, 2021, 2022 desăvârșite în fața unui public de peste 130.000 de spectatori, care au trăit la unison spectacole lirice precum Carmen de G. Bizet, Nabucco și La Traviata de G. Verdi, Concertul La Negra Noche, precum și spectacolul de balet Lacul lebedelor de P. I. Ceaikovski, montat în mod excepțional pe scena plutitoare a Lacului Chios din Parcul Central”, potrivit organizatorilor, care au promis o ediție de senzație și în acest an.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Începe Opera Aperta. Invitați de pe marile scene ale Europei și experiențe în care arta întâlnește tehnologia

Trafic închis pe mai multe străzi din centrul Clujului, timp de 4 zile, cu ocazia festivalului Opera Aperta 2023

abonare newsletter