Actualitate

Incendiu la un apartament de pe strada Horea, provocat intenționat! Două persoane au ajuns la spital

Un incendiu a avut loc duminică noaptea într-un apartament de pe strada Horea din Cluj-Napoca. Două persoane au fost transportate la spital.

Incendiu la un apartament, pe strada Horea / Foto: grup whatsapp ISU Cluj Incendiu la un apartament, pe strada Horea / Foto: grup whatsapp ISU Cluj

 

 


Cele două persoane care se aflau în apartamentul în care a avut loc incendiul prezentau suspiciuni de intoxicație cu fum. 

 


Incendiul a pornit de la niște deșeuri, care ar fi fost aprinse intenționat cu o țigară:

„În evenimentul respectiv au ars mai multe deșeuri depozitate într-o cameră dintr-un apartament, situat la etajul doi, al unui bloc de locuințe de pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit în interiorul apartamentului două persoane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care erau recalcitrante și prezentau suspiciuni de intoxicație cu fum. S-a acționat cu o linie de furtun pentru stingerea deșeurilor din apartament și pentru extragerea celor două persoane din apartament, care au fost predate ulterior echipajelor de ambulanță. Acestea au fost transportate la spital. Din declarațiile unuia dintre proprietari, se pare că acesta a aruncat o țigară în mod intenționat pentru a aprinde deșeurile, în mare parte de natura textilă”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit profesorul și compozitorul clujean Cornel Țăranu. În 20 iunie ar fi împlinit 89 de ani

Atenție! Restricții de circulație pe Autostrada Sebeș-Turda. Au apărut fisuri și gropi! FOTO

abonare newsletter