Actualitate

Nu a acordat prioritate de trecere pe zebră. Șoferul a fost amendat cu 580 de lei și a rămas pieton

Un conducător auto a rămas cu permisul suspendat și a fost sancționat de polițiștii din Turda pentru că nu a acordat peioritate de trecere unui pieton.

Șofer amendat pentru că nu i-a acordat prioritate unui pieton/Foto: pixabay.com Șofer amendat pentru că nu i-a acordat prioritate unui pieton/Foto: pixabay.com

 

 


Un șofer a fost amendat cu 580 de lei, iar permisul i-a fost supendat pentru o perioadă de 60 de zile, în urma unui incident înregistrat joi, în zona unei treceri de pietoni din Turda. 

Mai exact, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unei femei angajate în traversarea regulamentară a străzii. Oamenii legii l-au sancționat.  


„Conducătorul unui ansamblu de vehicule nu a acordat prioritate de trecere unei femei angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni. 

A fost sancționat contravențional de polițiștii Biroului Rutier Turda, cu amendă în valoare de 580 de lei, iar ca măsură complementară acestuia i-a fost suspendat dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile”, informează, joi, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. 


Din fericire, evenimentul rutier, înregistrat în zona Tribunalului din Turda, nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 68 de ani, lovit de mașină pe trecerea de pietoni pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Victima e la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter