Actualitate

Autoutilitară răsturnată în urma unui accident rutier grav pe strada Traian Vuia. Patru persoane au fost descarcerate FOTO

Echipajele SMURD au intervenit în această dimineață la un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme pe strada Traian Vuia. În urma impactului, o autoutilitară s-a răsturnat, iar patru persoane au fost descarcerate.

Mai multe persoane au fost descarcerate în urma unui accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj Mai multe persoane au fost descarcerate în urma unui accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj

 

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia. 


 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:30, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară răsturnată. 


Mai multe persoane au fost descarcerate în urma unui accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj

„În interiorul autoutilitarei se aflau blocate patru persoane, care au fost extrase în siguranță de pompieri, folosind echipamentele din dotare. Mai exact, a fost vorba despre trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 28 și 66 de ani”, informează ISU Cluj. 

La o primă evaluare, cu toții prezentau afecțiuni ușoare. 


Ulterior, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, conducătorul autoutilitarei ar fi pierdut controlul volanului, context în care a accidentat un autoturism de pe sensul opus de mers, proiectat ulterior într-un alt autoturism. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumaseră alcool. 


„În această dimineață, în jurul orei 05:30, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani, în direcția localității Apahida ar fi pătruns pe sensul opus, ca urmare a pierderii controlului direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, fiind proiectată apoi într-un alt autoturism.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, informează IPJ Cluj. 

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane, respectiv a conducătorilor auto de 29 și 67 de ani și a altor doi pasageri din autovehiculele acestora.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la Turda. Trei mașini făcute praf! FOTO

abonare newsletter