Actualitate

Când scăpăm de ploi și furtuni în Cluj? Prognoza meteo pentru acest weekend

În ultimele zile, județul Cluj s-a aflat sub mai multe atenționări de furtuni. Vezi când ne vom putea bucura din nou de soare.

Oameni cu umbrele în stația Mareșal C-tin Prezan din Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro Oameni cu umbrele în stația Mareșal C-tin Prezan din Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit prognozei accuweather.ro, soarele își va face simțită prezența în Cluj-Napoca la începutul săptămânii viitoare.

 


Până atunci, acest weekend va fi unul ploios.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 zile, în Cluj-Napoca

Vineri, 9 iunie, meteorologii anunță o zi în care ploaia își va face simțită prezența, șansele de precipitații fiind de 88%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 23 de grade Celsius, iar minima de 14 grade.


Sâmbătă, 10 iunie, șansele de ploaie vor fi la fel de ridicate ca în ziua precedentă, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Te timpul zilei sunt așteptate 23 de grade Celsius, iar seara 15 grade.

Duminică, 11 iunie, nu scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 88%. Maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar minima de doar 13 grade Celsius.


Luni, 12 iunie, soarele își va face simțită prezența din plin în Cluj, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 33%. Șansele de ploaie vor fi de 2%, iar maxima zilei va ajunge la 19 de grade Celsius, iar minima la 11 grade.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Subsoluri, garaje și curți din Cluj, pline de apă după furtună! 26 adulți și 6 copii, evacuați din parcarea inundată de la VIVO

Autobuz plin cu pasageri, inundat în Cluj! Apa a năvălit peste călători. VIDEO

abonare newsletter