Actualitate

Accident mortal. Un tânăr de 19 ani, beat la volan și fără permis, a fugit de la locul tragediei

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de oamenii legii după ce a produs un accident mortal, beat la volan, deși nu deținea permis de conducere. Acesta a părăsit locul accidentului.

Beat și fără permis, un tânăr de 19 ani a accidentat mortal un om/Foto: ISU Giurgiu Facebook.com Beat și fără permis, un tânăr de 19 ani a accidentat mortal un om/Foto: ISU Giurgiu Facebook.com

 

 


Caz tragic în Giurgiu, unde un bărbat de 42 de ani a murit, în seara zilei de marți, după ce a fost acroșat de un tânăr care nu avea permis, dar se afla la volanul unui autovehicul sub influența alcoolului. 

 


„Din primele cercetări, a reieşit faptul că, un tânăr, de 19 ani, din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, ar fi acroşat un bărbat, de 42 de ani, care se deplasa cu un scuter electric şi, ulterior, ar fi părăsit locul accidentului. 

În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul rănit a decedat", informează IPJ Giurgiu. 


La scurt timp după producerea evenimentului rutier, poliţiştii au depistat conducătorul autoturismului, la ieşire din localitatea Bolintin Vale.

Tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0, 21 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.


De asemenea, din verificări a rezultat faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat.

Tânărul de 19 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă, a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal. Un biciclist a murit după ce a fost călcat de un camion, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter