Actualitate

A doua explozie la Sighetu Marmaţiei. 9 răniţi.

<p>Nouă persoane au fost rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă duminică dimineaţa într-un club din Sighetu Marmaţiei, a declarat pentru Agerpres dr. Vasile Ştefanca, directorul Spitalului Municipal.</p>

 

Potrivit acestuia, printre cele nouă victime se află 3 poliţişti, 2 pompieri şi mai mulţi angajaţi ai firmei de gaz din localitate.


Aceştia au fost transportaţi la spital şi se află sub îngrijiri medicale, starea lor fiind destul de gravă, a mai spus Vasile Ştefanca.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ, a declarat că cea de-a doua deflagraţie a afectat şi un cabinet de avocatură aflat deasupra clubului.


Cele şase victime ale exploziei produse, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, au fost aduse la Spitalul de Arşi din Capitală.

„Echipa medicală va pleca, pleacă din nou, cu aprobare de la Ministerul Apărării Naţionale, pentru a aduce aduce alte opt victime din explozia produsă duminică dimineaţa în acelaşi club”, a declarat, pentru Agerpres, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.


O nouă explozie a avut loc, duminică dimineaţa, în acelaşi club din Sighetu Marmaţiei, în urma celei de a doua deflagraţii fiind rănite nouă persoane - poliţişti, pompieri şi oameni de la firma de gaz din localitate.

O primă explozie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în clubul „Eufobia” din municipiul Sighetu Marmaţiei, în urma căreia au fost grav rănite şapte persoane, un băiat şi şase fete.


Victimele au fost transportate iniţial la Spitalul orăşenesc din Sighetu Marmaţiei după care s-a luat legătura cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş.

Ulterior acestea au fost aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu o aeronavă militară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter