Actualitate

Deţinuţii de la Gherla au făcut donații pentru persoane înzăpezite

<p />Persoane private de libertate şi personal al Penitenciarului Gherla au contribuit cu bani şi alimente la ajutorarea persoanelor din sudul ţării, afectate de căderile masive de zăpadă.

„A fost predată la UM 02216 Cluj-Napoca o cantitate de 343 kg alimente neperisabile constând în orez, făină, zahăr, ulei, brânză, biscuiţi şi margarină, în valoare totală de aproape 1.500 lei. Sumele de bani donate de personalul penitenciarului şi persoane private de libertate deţinute la Gherla, în cuantum de peste 2.200 lei, au fost transmise Sindicatului Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare, care vor asigura achiziţionarea de alimente şi transportul acestora în zonele afectate. Cele 670 de persoane private de libertate care au participat la acţiune au donat bani din conturile personale sau şi-au manifestat dorinţa de a renunţa pe parcursul a trei zile la unele dintre mesele zilnice”, a declarat, vineri, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu.

Potrivit lui Dan Donciu, pentru persoanele private de libertate acţiunea reprezintă un exerciţiu pentru dezvoltarea unui comportament pro-social şi o ocazie de a-şi face simţită prezenţa într-un mod pozitiv în comunitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter