Actualitate

Accident grav între localitățile Livada și Băița. Bărbat, transportat de urgență la spital cu elicopterul SMURD. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, vineri, între localitățile Livada și Băița.

Un accident rutier a avut loc, vineri, între localitățile Livada și Băița/ Foto: IPJ Cluj Un accident rutier a avut loc, vineri, între localitățile Livada și Băița/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, vineri, între localitățile Livada și Băița.

 


Accidentul s-a produs între un camion și o mașină, iar o persoană a rămas încarcerată.

„Pompierii de la Detașamentul Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Livada și Băița. Din primele informații, în accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Salvatorii lucrează pentru descarcerarea unei victime, conștiente. La fața locului acționează două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. În sprijin a fost trimis și elicopterul SMURD de la Jibou. Intervenția este în dinamică!”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 17:15

„Victima a fost extrasă și predată echipajului de la ambulanță. Potrivit ultimelor date, este inconștientă. De câteva minute a aterizat la fața locului și elicopterul SMURD. Victima este un bărbat de aproximativ 70 de ani, inconștient.”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 18:05

„Victima va fi transportată în clipele următoare cu elicopterul la spital”, a adăugat ISU Cluj.


Update ora 18:17

„Accident rutier produs pe DN 1C, în afara localității Livada

Din cercetările preliminare s-a constata că autoturismul condus de un bărbat de 71 de ani, în direcția municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 46 de ani.

Conducătorul autoturismului urmează a fi preluat de ambulanța aeriană.
Testarea conducătorului autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Update ora 19:51

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un grav accident rutier petrecut între localitățile Livada și Băița. Apelul de urgență a venit în jurul orei 16:20, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla, precum și o ambulanță SAJ cu medic. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, în care se afla încarcerat un bărbat. Inițial, acesta era semiconștient, iar ulterior a devenit inconștient. Salvatorii au decopertat mașina și l-au extras folosind echipamentele din dotare. Ulterior, victima a fost predată echipajului SAJ și stabilizată în ambulanță. În cele din urmă, a aterizat și elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat în stare de inconștiență și l-a transportat la spital. În paralel, forțele noastre au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au revenit la bază la ora 18:40”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

Sursa video 2: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei autoturisme implicate, pe Brâncuși. Minor transportat la spital

Accident cu trei mașini în Bună Ziua. Două persoane primesc îngrijiri medicale. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter