Actualitate

Mai multe şcoli din judeţ închise din cauza zăpezii

<p />Din cauza căderilor abundente de zăpadă care s-au înregistrat în judeţul Cluj în cursul zilei de ieri au fost închise nouă unităţi şcolare, 268 de elevi neputând să frecventeze cursurile, a anunţat ieri Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj.

Au fost închise Şcoala „Pelaghia Roşu” din Mărişel, Şcoala cu clasele I-IV Copcea şi Şcoala cu clasele I-IV din Marişel, trei structuri ale Şcolii Măguri Răcătău, respectiv şcoala cu clasele I-IV Măguri Joseni, şcoala cu clasele I-IV Măguri-Suşeni şi şcoala cu clasele I-VIII Măguri Bogdăneşti, dar şi şcoala cu clasele I-VIII Rogojel, şcoala Modoneşti şi Şcoala Pleş.

Nici în cursul zilei de astăzi lucrurile nu stau mai bine, fiind închise Şcoala „Pelaghia Roşu” din Mărişel, Şcoala cu clasele I-IV din Mărişel, cu toate structurile aferente (grădiniţă), trei structuri ale Şcolii Măguri Răcătău, trei structuri ale Şcolii din Săcuieu, Şcoala din Călăţele şi Şcoala din Dealu Negru, 389 de elevi lipsind de la cursuri.

În ţară, aproximativ 900 de şcoli sunt închise, toate din judeţul Vrancea. În şcolile închise învaţă aproximativ 91.000 de elevi.

Astăzi, vremea se va menţine rece, geroasă noaptea în jumătatea de est a ţării, în timp ce în regiunile intracarpatice şi la munte cerul va fi mai mult noros. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, iar cele minime între -16 şi -6 grade, mai coborâte în nord-estul teritoriului şi în depresiuni, dar şi mai ridicate în sud-vest.



abonare newsletter