Actualitate

Un bărbat a murit electrocutat în Cluj, în timp ce lucra la instalația electrică din casă. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au mai putut face nimic

Un bărbat a murit electrocutat, vineri, în Cluj, în timp ce lucra la instalația electrică din casă. Medicii au încercat să-l salveze pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic

Un bărbat a murit electrocutat în Cluj, în timp ce lucra la instalația electrică din casă/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a murit electrocutat, vineri, în timp ce lucra la instalația electrică din casă, în localitatea Popești, județul Cluj.

 


Bărbatului, în vârstă de aproximativ 40 de ani, i-au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de 50 de minute de către echipajele ajunse la fața locului, însă, din păcate, fără a reuși să-i readucă semnalele vitale.

„Intervenție pentru resuscitarea unei persoane electrocutate în localitatea Popești. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit alături de un echipaj SAJ pentru a resuscita un bărbat care a rămas fără semnale vitale după ce a efectuat lucrări la instalația electrică din propria gospodărie.


Bărbatului, în vârstă de aproximativ 40 de ani, i-au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de 50 de minute de către echipajele ajunse la fața locului, însă, din păcate, fără a reuși să-i readucă semnalele vitale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un copil de 10 ani a murit electrocutat. Fratele său l-a găsit întins pe podea

ȘOCANT! Un militar din Turda a murit electrocutat în timpul pregătirilor pentru Ziua Națională

Ultimele Stiri
abonare newsletter