Actualitate

Tânăr din Cluj, surprins de camerele de supraveghere în timp ce pescuia ilegal pe un lac piscicol. S-a ales cu dosar penal

Un tânăr din Țaga, județul Cluj, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pescuia împreună cu un alt bărbat pe un lac piscicol din județul Bistrița Năsăud.

Un tânăr din Țaga, județul Cluj, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pescuia împreună cu un alt bărbat pe un lac piscicol din județul Bistrița Năsăud/ Foto: pixabay.com Un tânăr din Țaga, județul Cluj, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pescuia împreună cu un alt bărbat pe un lac piscicol din județul Bistrița Năsăud/ Foto: pixabay.com

 

 


Doi bărbaţi au fost surprinşi de camerele de supraveghere montate în zona unor lacuri piscicole din localitatea Nuşeni în timp ce pescuiau ilegal, cu ajutorul plaselor şi al unor bărci gonflabile, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


Cei doi au fost prinşi în flagrant în noaptea de marţi spre miercuri, după ce proprietarul lacurilor a sunat la Poliţie ca să reclame furtul.

„În data de 16/17 mai a.c., un bărbat din Bistriţa a sesizat, prin 112, faptul că, pe camerele de supraveghere amplasate în zona a două lacuri pe care le deţine în localitatea Nuşeni, au fost surprinse imagini în care două persoane aflate într-o barcă au întins mai multe plase de pescuit, fără acordul său. La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 54 de ani, din Petru Rareş, şi un tânăr de 21 de ani, din Ţaga, judeţul Cluj, precum şi un autoturism parcat în apropierea lacurilor", au transmis reprezentanţii IPJ.


În urma controalelor, poliţiştii au găsit pe marginea drumului, în apropierea lacurilor, mai mulţi saci conţinând aproximativ 57 de kilograme de peşte, plase de pescuit şi o barcă gonflabilă. Cei doi bărbaţi vor fi cercetaţi în cadrul unui dosar penal, pentru furt calificat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați au plecat la pescuit și nu s-au mai întors acasă. Unul dintre ei a fost găsit mort în râu

Ultimele Stiri
abonare newsletter