Actualitate

O tânără și un bărbat din Cluj, reținuți pentru că au condus foarte beți! Aveau alcoolemii de peste 1,00 mg/l

Doi șoferi din Cluj au fost reținuți de Poliție pentru că au condus foarte beți pe drumurile din județ. O tânără care a condus sub influența alcoolului a fost implicată și într-un accident rutier în Cluj-Napoca.

Șoferi beți, prinși de polițiști pe drumurile Clujului / Foto ilustrativ - captură video Faceboook Șoferi beți, prinși de polițiști pe drumurile Clujului / Foto ilustrativ - captură video Faceboook

 

 


La data de 10 mai 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 31 de ani, din județul Cluj, cercetată pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului. Șoferița a fost implicată și într-un accident rutier pe strada Bucegi din Cluj-Napoca:

 


„În fapt, la data de 9 mai a.c. în jurul orei 22.00, pe strada Bucegi conducătoarea auto a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării acesteia cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în baza celor constatate, i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, la data de 10 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din județul Cluj, depistat la volanul unei autoutilitare, deși se afla sub influența alcoolului.


„Bărbatul a fost oprit de polițiști în trafic, pe DJ 150, la data de 30 aprilie, în jurul orei 19.30. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost apoi condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a mai transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda joi, 11 mai, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. În cele două cauze sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu. Un TIR încărcat cu paleți a luat FOC între Florești și Gilău. FOTO

abonare newsletter