Actualitate

Prognoză meteo pentru 5 zile, în Cluj. Maximele vor ajunge la 21 de grade Celsius

Vremea în următoarele 5 zile se anunță una frumoasă, însă vor exista perioade în care ploaia își va face simțită prezența. Vezi prognoza meteo pentru următoarea perioadă.

Vremea se anunță una plăcută în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Vremea se anunță una plăcută în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Conform prognozei Accuweather, acest weekend se anunță unul cu temperaturi ridicate.

 


De asemenea, șansele de precipitații sunt extrem de scăzute în fiecare zi, doar la începutul săptămânii vor fi așteptate câteva reprize de ploaie.

Vremea în următoarele 5 zile, în Cluj

Joi, 4 aprilie, temperaturile vor ajunge la 20 grade Celsius, iar pe timp de noapte minima va fi de 9 grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de 84%.


Vineri, 5 aprilie, scăpăm de ploi, iar soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei. Maxima zilei va ajunge la valoarea de 21 de grade Celsius, în timp ce minima va coborî la valoarea de 7 grade Celsius.

Sâmbătă, 6 aprilie, vremea va fi plăcută, însă vântul va sufla cu putere pe parcursul zilei (32 km/h). Temperaturile maxime vor ajunge la valoarea de 21 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 8 grade Celsius.


Duminică, 7 aprilie, vremea se răcește și ploile își vor face simțită prezența. Șansele de precipitații vor fi de 25%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 14 grade Celsius, în timp ce noaptea vor fi 5 grade Celsius.

Luni, 8 aprilie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 55%. Maxima zilei va urca la valoarea de 18 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 4 grade Celsius.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Furtunile au făcut RAVAGII în localitățile din Cluj! Case inundate și străzi acoperite cu grindină

Masivul Vlădeasa, acoperit de zăpadă. „Pentru practicanții schiului de tură, zăpadă este” - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter