Actualitate

Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj. Un bistrițean care circula cu peste 100 km/h prin localitate, tras pe dreapta de polițiști

Un bistrițean a fost surprins în trafic, în comuna Jucu, cu peste 100 de km/h prin localitate. Șoferul care a speriat localnicii din comuna clujeană avea permisul de conducere suspendat.

Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj/Foto IPJ Cluj Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj/Foto IPJ Cluj

 

 


Prăpăd pe drumurile din Cluj în minivacanța de 1 Mai. 

 


Șoferi fără permis sau aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost trași pe dreapta de polițiști. 

„Luni, în jurul orei 23.40, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat pe DN1C E576, pe raza comunei Jucu, un bărbat de 27 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h”, informează IPJ Cluj. 


Verificările au condus la stabilirea faptului că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, în cauză fiind astfel demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Șofer băut, prins de polițiștii din Dej

Un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost surprins de polițiștii rutieri în localitatea Mănăstirea. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,55  mg/l alcool în aerul expirat


„La data de 2 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au oprit pentru verificări un autoturism condus pe DJ 172F, prin localitatea Mănăstirea, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Dej.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată sursa citată. 


În baza rezultatului, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sunt continuate cercetările în cauză, sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Luni, 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, un bărbat din Vaslui a provocat un accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, după care și-a continuat drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai multe detalii despre „aventura” vasluianului ce avea o alcoolemie de 1,14 mg./l, citește aici

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferul care a provocat un accident în Turda, în timpul unei depășiri periculoase, a rămas fără carnet. Ce amendă a primit?

Ultimele Stiri
abonare newsletter