Actualitate

Muntele, destinație populară în minivacanța de 1 mai. Zeci de accidentări, în weekend, la Cluj

Clujenii au schimbat aglomerația orașului pe aerul curat de munte în minivacanța de 1 mai. Salvamontiștii din Cluj au avut zeci de intervenții în ultimele 24 de ore.

Muntele, destinație populară în minivacanța de 1 mai. FOTO: Facebook/ Salvamont Cluj Muntele, destinație populară în minivacanța de 1 mai. FOTO: Facebook/ Salvamont Cluj

 

 


Salvamontiştii au salvat 30 de persoane în ultimele 24 de ore, în urma a 18 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă, informează luni dimineaţă Salvamont România.

 


În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 18 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, cele mai multe fiind pentru salvatorii din Cluj, Bihor şi Braşov.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 30 de persoane. Dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, precizează Salvamont.


De asemenea, s-au primit 33 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

CITEȘTE ȘI:

Clujeancă de 21 de ani, salvată de salvamontiști de pe Platoul Bedeleu. Tânăra avea probleme medicale. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter