Actualitate

Linie expres Aeroport – Piața Mihai Viteazul, de săptămâna viitoare. Busul va opri în stații doar la solicitarea călătorilor. Cât costă biletul?

O nouă linie de bus va circula pe direcția Aeroportul Internațional „Avram Iancu”-Piața Mihai Viteazul, din data de 2 mai 2023.

Linie de bus cu tarif special pe direcția Aeroport-Piața Mihai Viteazul/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com Linie de bus cu tarif special pe direcția Aeroport-Piața Mihai Viteazul/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Compania de Transport Public Cuj-Napoca înființează o linie expres care va funcționa pe relația Aeroport-Piața Mihai Viteazul. 

 


Monitorulcj.ro semnala anterior intențiile Primăriei privind introducerea unei linii de transport public dedicate pentru direcția Aeroport-Centru

„Compania de Transport Public Cluj – Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, anunță  înființarea unei linii expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul, începând cu data de 2.05.2023”, informează, miercuri, CTP Cluj-Napoca. 


Noua linie, A1E, va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de Plecări, cât și la cel de Sosiri

CITEȘTE ȘI:

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va avea linie internă de autobuz. Boc: „Intrăm în rând cu lumea”

Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. 


Orarul va putea fi consultat pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

Călătorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la prețul de 6 lei/călătorie.


Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura  interconectivitatea directă între Aeroport și centrul orașului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști, potrivit Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va avea linie internă de autobuz. Boc: „Intrăm în rând cu lumea”

Premieră absolută. Peste 10.000 de pasageri au călătorit pe Aeroportul Internațional Cluj, într-o singură zi

Oficial. Se extinde terminalul de la Aeroportul Internațional Cluj. Investiție de 74 mil. euro!

Ultimele Stiri
abonare newsletter