Actualitate

Vremea în Cluj. Ploile vor continua până la mijlocul săptămânii

Prognoza meteo în Cluj. Ploile vor continua până miercuri.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Prognoza meteo în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 


Potrivit prognozei AccuWeather, clujenii vor avea parte de ploi la începutul săptămânii.


 

De joi, soarele își va face din plin prezența.


Prognoza meteo pentru toată săptămâna, în Cluj

Marți, 25 aprilie, cresc șansele de ploaie la 91%. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius și minimă de 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu 33 km/h.

Miercuri, 26 aprilie, scad temperaturile și mai mult, fiind așteptate 14 grade pe timpul zilei și doar 2 grade Celsius pe timpul nopții. De asemenea, șansele de ploaie rămân ridicate (84%), iar vântul va sufla cu 43 km/h.

Joi, 27 aprilie, scăpăm de ploi, însă vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (37 km/h). Maxima zilei va ajunge la valoarea de 14 grade Celsius, iar minima va fi de 2 grade.

Vineri, 28 aprilie, ne vom bucura de soare din plin, cerul fiind în proporție de 25% acoperit de nori. Șansele de ploaie sunt reduse pentru această zi, iar maximele vor ajunge la valoarea de 16 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 5 grade Celsius.

Sâmbătă, 29 aprilie, revin precipitațiile, existând o șansă de 91% de ploaie. Temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius.

Duminică, 30 aprilie, cerul va fi acoperit majoritar de nori, cu șanse de ploaie de 25%. Temperatura maximă a zilei va fi 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Masivul Vlădeasa, acoperit de zăpadă. „Pentru practicanții schiului de tură, zăpadă este” - FOTO

Vremea se schimbă în toată țara. Ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, iar la munte ninsori

Ultimele Stiri
abonare newsletter