Actualitate

Vremea în Cluj. Săptămâna începe cu ploaie și se termină cu mult soare

Prognoza meteo în Cluj-Napoca. Vremea va fi una schimbătoare la sfârșitul lunii aprilie.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Prognoza meteo în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Potrivit prognozei AccuWeather, clujenii vor avea parte de ploi la începutul săptămânii. 

 


De la mijlocul acestei săptămâni soarele își va face din plin prezența.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna, în Cluj

Luni, 24 aprilie, vor fi așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 84%,iar vântul continuă să sufle cu putere (26 km/h). Temperatura maximă a zilei va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade.


Marți, 25 aprilie, cresc șansele de ploaie la 91%. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius și minimă de 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu 41 km/h.

Miercuri, 26 aprilie, scad temperaturile și mai mult, fiind așteptate 12 grade pe timpul zilei și doar 4 grade Celsius pe timpul nopții. De asemenea, șansele de ploaie rămân ridicate (85%), iar vântul va sufla cu 43 km/h.


Joi, 27 aprilie, scăpăm de ploi, însă vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (44 km/h). Maxima zilei va ajunge la valoarea de 14 grade Celsius, iar minima va fi de 2 grade.

Vineri, 28 aprilie, ne vom bucura de soare din plin, cerul fiind în proporție de 25% acoperit de nori. Șansele de ploaie sunt reduse pentru această zi, iar maximele vor ajunge la valoarea de 17 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 5 grade Celsius.


Sâmbătă, 29 aprilie, meteorologii anunță un cer însorit, cu șanse extrem de mici de precipitații (doar 25%). Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade Celsius, iar minima de 7 grade Celsius.

Duminică, 30 aprilie, cerul va fi acoperit de nori în proporție de 48%. Temperatura maximă a zilei va fi 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 7grade.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea în Transilvania în următoarele două săptămâni. Meteorologii anunță temperaturi de până la 17 grade

Masivul Vlădeasa, acoperit de zăpadă. „Pentru practicanții schiului de tură, zăpadă este” - FOTO

abonare newsletter