Actualitate

Cum va fi vremea în weekend, la Cluj? Temperaturi ridicate și șanse minime de precipitații

Vremea va fi călduroasă, la Cluj-Napoca, în acest sfârșit de săptămână. Vezi prognoza meteo pentur următoarele zile.

Cum va fi vremea în weekend, la Cluj? FOTO: Facebook/ Emil Boc Cum va fi vremea în weekend, la Cluj? FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Weekend-ul acesta se anunță a fi unul cald în Cluj, cu temperaturi ridicate și fără ploi. Potrivit prognozei AccuWeather, vremea în Cluj se anunță una cu mult soare și șanse mici de ploaie.  Maximele vor ajunge la 19 de grade Celsius, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

 


Sâmbătă, 22 aprilie, vor fi așteptate maxime de 19 grade Celsius, șansele de ploaie fiind reduse. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Minimele nu vor scădea sub 6 grade Celsius la noapte.

Duminică, 23 aprilie, cerul va fi acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi de 25%. Pe timpul zilei vor fi așteptate maxime de până la 19 grade Celsius, iar pe timpul nopții, temperaturile nu vor scădea sub 6-7 grade Celsius. 


Săptămâna viitoare aduce ploi la Cluj, mai ales în prima parte a intervalului, și temperaturi maxime cuprinse între 13-19 grade, respectiv minime între 3-9 grade Celsius.

Vremea în România, la înceout de mai

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza până la mijlocul lunii mai. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi în general normale pentru această perioadă, cu precipitații excedentare în unele zone ale țării.


Săptămâna 24.04.2023 – 01.05.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.


Săptămâna 01.05.2023 – 08.05.2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 08.05.2023 – 15.05.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, dar și local deficitare în sud-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo. Cum va fi vremea astăzi în Cluj-Napoca: soare sau ploaie?

abonare newsletter