Actualitate

Tragedie în noaptea de Înviere! Garajul unei case din Cluj-Napoca a fost mistuit de flăcări

Pompierii au avut o intervenție dificilă la un incendiu petrecut pe strada Vasile Lucaciu, noaptea trecută. O femeie a fost consultată de medici.

Garajaul unei case din Cluj-Napoca a fost mistuit de flăcări. FOTO: ISU Cluj Garajaul unei case din Cluj-Napoca a fost mistuit de flăcări. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au avut o misiune dificilă noaptea trecută, pe strada Vasile Lucaciu din cartierul Iris. Garajul unei locuințe a luat foc, două case fiind în pericol să fie de asemenea cuprinse de flăcări.

 


Garajaul unei case din Cluj-Napoca a fost mistuit de flăcări. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu petrecut pe strada Vasile Lucaciu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:20, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD. Odată ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la un garaj și la o anexă gospodărească lipită de acesta. Garajul era construit cu pod, în vreme ce anexa funcționa drept bucătărie de vară. Exista pericolul ca flăcările să se extindă la două case, astfel că pompierii au acționat imediat cu patru linii de furtun. Drept urmare, s-a evitat extinderea incendiului. Intervenția a fost cu atât mai dificilă, întrucât în garaj erau depozitate numeroase materiale combustibile. Forțele noastre au scos afară o butelie și mai multe canistre cu motorină”, a transmis ISU Cluj. 

În timpul misiunii, o vârstnică a fost consultată de paramedici, suferind un atac de panică. Din fericire, focul a fost stins înainte să se extindă și la alte clădiri, după o intervenție de circa două ore a pompierilor clujeni.


„Pe timpul operațiunilor de stingere, paramedicii SMURD au evaluat o femeie de aproximativ 70 de ani, care a suferit atac de panică. Flăcările au afectat interiorul garajului, precum și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. De asemenea, a fost afectată anexa gospodărească pe o suprafață de 20 mp. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un horn izolat necorespunzător. După aproximativ două ore, pompierii au revenit la bază”, a arătat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un INCENDIU a izbucnit într-un apartament din Cluj-Napoca. Totul ar fi pornit de la mașina de spălat

Ultimele Stiri
abonare newsletter