Actualitate

AȚI VĂZUT-O? Minoră de 15 ani din Luna de Sus, dată dispărută de familie

O minoră în vârstă de 15 ani din Luna de Sus, județul Cluj, a fost dată dispărută. Familia și poliția o caută. AȚI VĂZUT-O?

Minora căutată de poliție și familie/ Foto: IPJ Cluj Minora căutată de poliție și familie/ Foto: IPJ Cluj

 

 


UPDATE: Tânăra a fost găsită. „Minora Farkas Loredana Tunde a fost depistată în cursul zilei de azi în orașul Huedin. A declarat faptul că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

 

O minoră în vârstă de 16 de ani, din Luna de Sus a plecat de la domiciliu, în data de 15 aprilie, însă nu s-a mai întors.


„La data de 15 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că minora FARKAS LOREDANA TUNDE în vârsta de 15 ani, a plecat voluntar, la aceeași dată, în jurul orei 13.00, de la domiciliul din comuna Florești, localitatea Luna de Sus și nu a revenit”, a transmis IPJ Cluj.

SEMNALMENTE

  • 1,60 m înălțime, 40 kg, ochi albaștri, păr negru, constituție atletică
  • La momentul plecării purta pantaloni de trening de culoare neagră, vestă de culoare neagră, șlapi de culoare roz

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

Ultimele Stiri
abonare newsletter