Actualitate

Curse aeriene întârziate din cauza ninsorii

<p />Ninsoarea abundentă din cursul zilei de ieri a pus probleme Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, fiind afectate, ieri dimineaţă, mai multe zboruri spre şi dinspre Cluj-Napoca.

Astfel, Cursa Bucureşti – Otopeni care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca la ora 8.40 a avut o oră întârziere, ajungând abia la ora 9.40. În ceea ce priveşte plecările, a avut întârziere doar cursa Cluj – Viena care ar fi trebuit să plece la ora 9.05, dar a fost amânată pentru 10.05.

De asemenea, cursa Bucureşti - Otopeni - Cluj-Napoca a fost amânată. Aceasta ar fi trebuit să aterizeze la ora 10.30, dar a fost reprogramată pentru ora 11.10. De asemenea, zborul care trebuia să plece spre Bucureşti în cursul dimineţii a avut o întârziere de 40 de minute. În ciuda acestor întârzieri, aeroportul clujean este operaţional.

Până ieri, pentru Cluj şi zona de Nord-Vest a ţării nu a fost emis Cod Galben de ninsori, doar judeţele din zona Munteniei, Dobrogei şi sudul Moldovei aflându-se de azi-noapte sub avertizare meteorologică de Cod Portocaliu şi atenţionare Cod Galben de ninsori şi viscol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter