Actualitate

Zeci de case INUNDATE în Florești, în Vinerea Mare! S-a produs o avarie la magistrala de apă. VIDEO/FOTO

Zeci de case și curți au fost inundate în Vinerea Mare din cauza unei avarii la magistrala de apă. Pompierii încearcă să evacueze apa din locuințe și curți de trei ore.

Inundație în Florești / Foto: ISU Cluj Inundație în Florești / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin de circa trei ore pentru evacuarea apei din mai multe curți și locuințe situate pe strada Tăuțiului din comuna Florești.

Aceștia acționează la fața locului cu mai multe motopompe.


Curte inundată în Florești / Foto: ISU Cluj

Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:13 și a anunțat o avarie la magistrala de apă, fapt care a dus la inundarea străzii respective.

Stradă inundată în Florești / Foto: ISU Cluj

„La fața locului acționează pompierii de la cele două Detașamente din Cluj-Napoca. Intervenim cu patru autospeciale și șapte motopompe, trei dintre acestea fiind aduse de la Detașamentele din Turda, Dej și Huedin. Între timp, Compania de Apă a reglat avaria, iar colegii lucrează în continuare pentru evacuarea apei. La o primă estimare, au fost cuprinse de apă în jur de 30 de gospodării. 


Până în acest moment, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, zona afectată fiind strada Tăuțiului, respectiv strada Ioachim Olteanu din comuna Florești. La intervenție iau parte un ofițer și 23 de subofițeri”, a transmis ISU Cluj.

Gospodărie inundată / Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier, în Gilău, cu implicarea unei motociclete. Un clujean a ajuns la spital

Bărbat surprins de o explozie, în Chinteni, în stare gravă la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter