Actualitate

Suport pentru lacătele iubirii la Podul Elisabeta

<p />Reprezentanţii Primăriei clujene au anunţat că anul acesta au venit în sprijinul cuplurilor care îşi oferă lacăte ale iubirii la Podul Elisabeta.

„Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, Primăria municipiului Cluj-Napoca a decis să vină în întâmpinarea tinerilor clujeni care agaţă lacăte ale iubirii pe podul Elisabeta. Astfel, pentru a contribui la menţinerea acestui obicei, municipalitatea a amplasat două suporturi speciale pentru agăţarea lacătelor la cele două capete ale podului Elisabeta”, au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media.

Obiceiul îndrăgostiţilor de a-şi oferi lacăte ale iubirii a fost importat din străinătate şi semnifică un legământ pe vecie al iubirii. Lacătul este prins pe un suport, iar cheia este aruncată.

Primăria a mai anunţat că patru cupluri din Cluj-Napoca se vor căsători astăzi, de Ziua Îndrăgostiţilor. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, ceremonia va avea loc începând cu ora 12.20, la Serviciul Stare Civilă unde au fost programate cele patru căsătorii civile ale cuplurilor care au decis să-şi unească destinele de Ziua Îndrăgostiţilor. Căsătoriile vor fi oficiate de către viceprimarul cu atribuţii delegate de primar, Radu Moisin şi vor avea loc la sediul Primăriei din Piaţa Unirii nr. 1-2.

Primăria Cluj-Napoca a oficiat şi anul trecut căsătorii civile cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. În 2011, trei cupluri clujene au decis să îşi unească destinele în 14 februarie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter