Actualitate

Începe sezonul de agrement pe lacurile Chios și Gheorgheni. Când revin hidrobicicletele?

Clujenii vor avea parte de o surpriză, imediat după Sărbătorile Pascale. Revin hidrobicicletele pe lacurile Chios și Gheorgheni, anunță Regia Autonomă a Domeniului Public.

Începe sezonul de agrement pe lacurile Chios și Gheorgheni. FOTO: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca Începe sezonul de agrement pe lacurile Chios și Gheorgheni. FOTO: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) anunță că, începând cu data de 18 aprilie, clujenii se vor putea bucura din nou de plimbări cu hidrobicicleta pe lacurile Chios și Gheorgheni.

 


„RADP Cluj-Napoca anunță deschiderea sezonului de agrement-canotaj pe Lacul Chios și pe Lacul Gheorgheni începând cu ziua de marți, 18 aprilie 2023. Programul cu publicul la Lacul Chios este în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar la Lacul Gheorgheni în intervalul orar 11:00 – 19:00”, a anunțat regia.

Baza de agrement este dotată cu 6 dragoni, 9 flamingo, 2 lebede și 11 mașinuțe, toate dotate cu veste de salvare. Totodată, vor putea admira două perechi de lebede albe și o pereche de lebede negre. La rândul lor, clujenii care vor alege să-și petreacă timpul liber la Lacul Gheorgheni 1 se vor bucura de serviciile a 3 dragoni, 3 flamingo, 3 lebede și 9 mașinuțe, firește, dotate, cu veste de salvare. În plus, baza din Gheorgheni beneficiază de o șalupă pneumatică pentru intervenție în caz de urgență.


Tarifele pentru închirierea pentru 30 de minute a unei ambarcațiuni sunt următoarele:
- 7 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani
- 14 lei pentru copiii de peste 14 ani și adulți.
Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, cu condiția să fie însoțiți de un adult.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Germania, fermecat de Cluj: „Pe vremuri, nu vă suportam. Acum, visez priveliștea de pe Cetățuie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter