Actualitate

Vremea se încălzește la Cluj, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza de Paști și de 1 Mai

Vremea se va încălzi, la Cluj, în următoarele zile, însă șansele de precipitații rămân crescute. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni?

Vremea se încălzește la Cluj, dar nu scăpăm de ploi. FOTO: Facebook/ Emil Boc Vremea se încălzește la Cluj, dar nu scăpăm de ploi. FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada următoare. Temperaturile medii vor începe să se apropie de cele normale la mijlocul primăverii, însă precipitațiile vor rămâne excedentare. 

 


La Cluj-Npaoca, vremea se va încălzi săptămâna aceasta până în jurul maximei de 16-17 grade Celsius și cu minime ce nu vor scădea sub 6-7 grade Celsius, cu excepția zilei de miercuri, care va fi mai friguroasă (12° C/2° C).

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca, între 10 și 16 aprilie. FOTO: Captură ecran AccuWeather

Săptămâna viitoare aduce la Cluj zile ploioase și înnorate, cu temperaturi ce se vor situa în jurul valorii maxime de 17° C și minimei de 3° Celsius, pe timpul nopții.


Prognoza meteo pentru 17-21 aprilie. FOTO: Captură ecran AccuWeather

Potrivit prognozei ANM, în săptămâna 10-17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea estică a ţării.

În intervalul 17-24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi nord-vestice.


În săptămâna 24 aprilie-1 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În cele din urmă, în săptămâna 1-8 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Când se încălzește vremea, la Cluj-Napoca? VEZI prognoza meteo pe o lună

abonare newsletter