Actualitate

Tragic. Un bărbat și-a împușcat vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur. Glonțul a trecut de peretele grajdului, prin corpul animalului, și a lovit mortal victima

Tragedie de neînchipuit într-un sat din județul Suceava. Un bărbat a fost împușcat mortal în timp ce își ajuta vecinul să sacrifice un vițel.

Un bărbat a fost împușcat de vecinul său în timp ce îl ajuta la sacrificarea unui vițel/Foto IPJ Cluj Un bărbat a fost împușcat de vecinul său în timp ce îl ajuta la sacrificarea unui vițel/Foto IPJ Cluj

 

 


Un bărbat din localitatea Holda a murit, sâmbătă, împuşcat de vecinul său care încerca să sacrifice o bovină, informează sâmbătă IPJ Suceava.

 


În dimineața zilei de sâmbătă, IPJ Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda, ce aparţine de oraşul Broşteni, o persoană a fost rănită.

Din primele verificări s-a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.


Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă dimineaţa, un bărbat în vârstă de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodăriei o bovină (taur), fiind ajutat şi de către un vecin.

Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă şi a luat o armă de vânătoare pe care o deţine legal şi a efectuat un foc asupra animalului.


Glonţul a trecut prin corpul animalului, printr-un perete al anexei, şi a lovit victima, respectiv vecinul său în vârstă de 33 de ani care era poziţionat lângă peretele exterior al grajdului.

Cu toate că echipajul SMURD deplasat la faţa locului a acordat îngrijiri medicale şi a desfăşurat manevre de resuscitare, în jurul orei 09:00 a fost declarat decesul victimei.


La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din poliţişti din cadrul IPJ Suceava - Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme Explozivi Substanţe Periculoase, dar şi laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic, activităţile de cercetare fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în vederea încadrării juridice a faptelor şi dispunerii măsurilor procedurale şi procesuale legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Alba, mort după ce s-a împușcat accidental cu arma de vânătoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter