Actualitate

Grav accident rutier în Beliș. A intervenit descarcerarea. Trei bărbați au ajuns la spital

Polițiștii clujeni au fost sesizați vineri seara pentru a interveni la un accident rutier înregistrat în apropiere de localitatea Beliș. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SMURD și descarcerarea.

Accident în locaitatea Beliș. Trei persoane au ajuns la spital/Foto: ISU Cluj Accident în locaitatea Beliș. Trei persoane au ajuns la spital/Foto: ISU Cluj

 

 


Accidentul s-a produs pe DN1 R, vineri seara, între o autoutilitară în care se aflau 5 persoane și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

 


Pompierii de la Detașamentul Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Beliș. 

Pompierii au intervenit au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, și o ambulanță SAJ. 


„Echipajele au găsit la fața locului un autoturism și o autoutilitară avariate. Nu au existat persoane încarcerate”, potrivit ISU Cluj. 

În urma evenimentului au fost transportați la spital trei bărbați, cu toții conștienți și cooperanți.


Niciunul dintre conducătorii auto nu consumaseră alcool. 

„Polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1 R între o autoutilitară în care se afla 5 persoane și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.


Din primele date, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei, respectiv un tânăr de 25 de ani, care în timp ce conducea autovehiculul dinspre localitatea Mărișel spre Beliș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul care era condus din sensul opus”, transmite IPJ Cluj. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Ambii conducători auto, precum și un alt pasager din autoutilitară au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Jucu, un autoturism a luat foc. Șoferii din trafic au reușit să scoată victima din mașina avariată FOTO

abonare newsletter