Actualitate

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a VIOLAT o bătrână de 71 de ani. A intrat peste ea în casă

Un tânăr de 20 de ani, acuzat că o violat o femeie de 71 de ani din Sălaj, a fost arestat preventiv. Băiatul ar fi întrat peste bătrână în casă.

Femeie de 71 de ani, violată de un tânăr / Foto: depositphotos.com Femeie de 71 de ani, violată de un tânăr / Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 20 de ani din judeţul Cluj a fost arestat preventiv. El a fost acuzat că ar fi violat o femeie în vârstă de 71 de ani, din localitatea Zalha, judeţul Sălaj.

 


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj a transmis că poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Ileanda au fost sesizaţi, miercuri, în urma unui apel la 112, de la un bărbat din comuna sălăjeană Zalha că, în 21 martie, în jurul orei 22.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuinţa vecinei sale de 71 de ani şi ar fi violat-o.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii sălăjeni, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Petru Rareş din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa Năsăud, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani, din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj. În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Ileanda l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe tânărul de 20 de ani, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj”, se arată în comunicatul menţionat.


Faţă de tânărul de 20 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu, instanţa de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Peste 15.000 de cazuri de violență domestică în primele luni ale anului. Departamentul de Stat al SUA: O problemă serioasă pe care Guvernul nu a abordat-o în mod eficient

Tânăr de 20 de ani, violat de un adolescent de 17 ani. Minorul a ajuns în arest preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter