Actualitate

Amenințare cu bombă la bordul unui avion Tarom. Aeronava a aterizat de urgență la Istanbul

Amenințare cu bombă la bordul unui avion Tarom, care efectua cursa Tel Aviv-București. Aeronava a aterizat de urgență la Istanbul.

Amenințare cu bombă la bordul unei aeronave Tarom/Foto: Tarom Facebook.com Amenințare cu bombă la bordul unei aeronave Tarom/Foto: Tarom Facebook.com

 

 


Pasagerii au fost imediat coborâți din aeronavă, fiind nevoiți să rămână pe aeroportul din Turcia până în această dimineață, când o nouă cursă a fost pregătită să îi aducă în țară.

 


„Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenţa unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor, care respectă procedurile standard pentru astfel de situaţii. 

La bord se aflau 88 pasageri. Menţionăm că verificările efectuate de către autorităţile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă”, se arată într-un comunicat al companiei Tarom


În prezent, pasagerilor li se acordă asistenţă la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceştia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către Bucureşti - destinaţia finală.

„Regretăm disconfortul creat pasagerilor noştri şi reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajelor sale”, arată reprezentanții companiei aeriene. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incident de securitate la TAROM. Compania transmite că zborurile nu au fost afectate

Blue Air a intrat oficial în insolvență. Ce urmează pentru companie?

Ultimele Stiri
abonare newsletter