Actualitate

Zumba Madness, programul care face furori în toată lumea, acum și la Club Aiyana

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/05_ziua/12-zumba.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Zumba Madness, combinaţia perfectă între dans şi aerobic, între exerciţii fizice şi distracţie, toate pe o muzică hipnotizantă este acum prezentă şi la Cluj-Napoca, la Clubul Aiyana de pe Calea Dorobanţilor, numărul 30-32.</p>

Persoanele care iubesc sportul au acum la dispoziţie o nouă formă de mişcare, o combinaţie perfectă între dans şi aerobic. Este vorba de Zumba Madness, un program care face furori peste peste tot în lume. Iubitorii de mişcare pot să practice Zumba în Cluj-Napoca, la Clubul Aiyana, de pe strada Dorobanţilor numerele 30-32, telefoane: 0264 – 447.770, 0743 – 179. 137.

Zumba înseamnă şi distracţie, nu doar sport


Zumba combinăexerciţile fizice cu distracţa deoarece mişcările sunt inspirate din dansurile latino, iar muzica este electrizantă. Cu Zumba te distrezi şi slăbeşti în acelaşi timp. De asemenea, este ultima noutate în materie de fitness, o adevărată revoluţie împotriva kilogramelor în plus. La o şedinţă de Zumba se ard între 500-1000 de calorii. Te distrezi, dansezi pe muzica latino şi pierzi kilograme – aceasta înseamnă Zumba.

Americanii au lansat Zumba

Povestea a început în Statele Unite ale Americii, unde dansatorul Beto Perez, originar din Miami, şi-a unit forţele cu antreprenorii Alberto Pearlman şi Alberto Aghion pentru a crea Zumba, un program de fitness inspirat din dansurile latino. Cu peste 2 milioane de DVD-uri vândute şi 2.000 de instructori pretutindeni în lume, Zumba s-a impus rapid ca un nou trend în divertisment, sănătate şi întreţinere corporală.

Zumba tonifică şi sculptează corpul

Zumba combină energia şi muzica ritmată, motivantă, cu mişcări unice de dans care facilitează învăţarea rapidp şi asigură buna dispoziţie. Zumba foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internationale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa şi calypso, hip hop şi reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic şi fitness, cu mişcări în ritmuri rapide care tonifică şi sculptează corpul. Zumba înseamna „fun”, este tipul de exerciţiu pe care ţi-ai dori să-l faci zilnic şi te vei simţi bine făcându-l.

Ultimele Stiri
abonare newsletter