Actualitate

Șoferul care a produs accidentul din Șardu era BĂUT. Accidentul s-a produs între două mașini cu remorcă. FOTO

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în localitatea Șardu, comuna Sânpaul. Unul dintre șoferi se afla sub influența alcoolului.

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în localitatea Șardu, comuna Sânpaul/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, luni seară, în localitatea Șardu, comuna Sânpaul/ Foto: ISU Cluj

 

 


Accidentul de luni seară produs pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul a avut loc între doi șoferi, unul de 49 de ani din Cluj și altul în vârstă de 48 de ani din Maramureș.

 


„La data de 6 martie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1F E81, intersecție cu DC 143, în localitatea Șardu, comuna Sânpaul.

Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului rutier a rezultat faptul că un ansamblu de vehicule (autoturism și remorcă) condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Cluj, pe DC 143, în direcția municipiului Cluj-Napoca, la pătrunderea pe DN 1F BE81 a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus înspre municipiul Zalău, de un bărbat de 48 de ani, din județul Maramureș.


Conducătorul auto din județul Cluj a fost transportat la o unitate medicală. De asemenea, testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul celuilalt conducător auto, testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. Sunt continuate cercetările sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Cluj.


Inițial ISU Cluj a anunțat luni seară că un bărbat de 70 de ani a fost transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul. La misiune au participat echipajele Gărzii de intervenție Aghireșu, cu o autospecială cu apă și spumă, respectiv o ambulanță SMURD. În accident au fost implicate un autoturism și un autotren. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate, însă un bărbat de 70 de ani a fost transportat la spital de ambulanța SAJ. Forțele noastre au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, ajutând ulterior la degajarea traficului”, a transmis ISU Cluj luni seară.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier între o mașină și un TIR, în Sânpaul. Un bătrân de 70 de ani a ajuns la spital. FOTO

VIDEO. Accident între o mașină și microbuz pe Bulevardul 21 Decembrie. O mamă, un tânăr și doi minori, transportați la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter