Actualitate

Mașină răsturnată în Vâlcele! Două persoane au fost rănite. FOTO

Un șofer s-a răsturnat, marți dimineață, cu mașina în localitatea Vâlcele. În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Un șofer s-a răsturnat, marți dimineață, cu mașina în localitatea Vâlcele/ Foto: ISU Cluj Un șofer s-a răsturnat, marți dimineață, cu mașina în localitatea Vâlcele/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un șofer s-a răsturnat, marți dimineață, cu mașina în localitatea Vâlcele.

 


Un bărbat de 72 de ani și o femeie de 67 de ani au fost evaluați de paramedicii SMURD, însă au refuzat transportul la spital.

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Vâlcele. În accident a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat în momentul în care au ajuns echipajele la fața locului. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. Un bărbat de 72 de ani și o femeie de 67 de ani au fost evaluați de paramedicii SMURD, însă au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier între o mașină și un TIR, în Sânpaul. Un bătrân de 70 de ani a ajuns la spital. FOTO

VIDEO. Accident între o mașină și microbuz pe Bulevardul 21 Decembrie. O mamă, un tânăr și doi minori, transportați la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter