Actualitate

Pompierii clujeni, intervenții succesive la incendii în Turda și Alba

Intervenții succesive pentru pompierii turdeni, sâmbătă seară, la un incendiu din județul Alba, respectiv la o casă din Turda.

Pompierii clujeni, intervenții la incendii în Turda și Alba. FOTO: ISU Cluj Pompierii clujeni, intervenții la incendii în Turda și Alba. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Turda au fost solicitați sâmbătă seară să intervină la un incendiu din localitatea Ocoliș, județul Alba, pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda desfășoară în aceste momente două intervenții de stingere a unor incendii. Prima solicitare a venit din localitatea Lunca Largă, comuna Ocoliș (Județul Alba). Am fost solicitați să intervenim în județul vecin în urma unui protocol cu ISU Alba, fiind parte a raionului nostru de intervenție. Din primele date, incendiul se manifestă la acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 80 mp. O tânără de 16 ani a suferit un atac de panică și este evaluată de echipajul SMURD. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară, alături de SVSU Ocoliș. În paralel, pentru a asigura eventualele intervenții a fost trimisă imediat la Turda o autospecială de mare capacitate din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj, sâmbătă seară.

A doua intervenție a urmat-o la doar câteva minute de finalizarea primeia, fiind vorba însă de un incendiu la o anexă gospodărească din Turda.


„În scurt timp a venit a doua solicitare, la un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească situată pe strada Frăgăriște din Turda. Incendiul se manifestă la pod, fiind localizat, fără posibilități de extindere. Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului se află o autospecială de la Detașamentul Turda și cea de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca”, a mai arătat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o vopsitorie auto din Gherla. O mașină a fost mistuită de flăcări

Ultimele Stiri
abonare newsletter