Actualitate

Copil de 12 ani, prins de polițiști la volan. În autoturism se mai aflau doi minori

Un copil de 12 ani a fost prins în trafic de poliţişti la volanul unui autoturism în care se mai aflau doi minori.

Un copil a fost depistat în trafic la volanul unei mașini/captură foto: IPJ Cluj Facebook.com Un copil a fost depistat în trafic la volanul unei mașini/captură foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Un minor în vârstă de doar 12 ani se afla la volanul unei mașini oprite în trafic de polițiști. 

 


Oamenii legii au constatat că în mașină se mai aflau alți doi adolescenți, transmite IPJ Dâmbovița. 

Autoturismul condus de băiatul de 12 ani a fost oprit sâmbătă, la ora 20:55, pe drumul judeţean 702A în localitatea dâmboviţeană Voia.


Potrivit poliţiştilor, minorul, care este un localnic, plecase la plimbare cu maşina însoţit de alţi doi copii cu vârste de 13, respectiv 14 ani.

„La data de 25 februarie, în jurul orei 20,55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe DJ 702A, în localitatea Voia, un autoturism. La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un minor de 12 ani, din localitate, iar ca pasageri în autovehicul au fost identificaţi alţi doi minori, de 13 şi 14 ani”, a precizat IPJ Dâmboviţa, potrivit agerpres.ro

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Razie la Cămărașu! Suspect cu mandat de aducere și un minor la volan, printre „capturi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter