Actualitate

Weekend fierbinte pe ritmuri salsa

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/16_ziua/salsa.jpg" border="0" alt="Salsa" title="“Transilvania Salsa Fest” se află la cea de-a doua ediţie şi are invitaţi străini de renume" style="float: left; margin: 2px 5px; border: 0pt none;" />Cei mai buni instructori de salsa din ţară şi-au dat întâlnire în acest sfârşit de săptămână la Cluj-Napoca.</p> <p>În acest sfârşit de săptămână, la Cluj-Napoca are loc ediţia a doua a “Transilvania Salsa Fest”, un eveniment dedicat tutoror iubitorilor de salsa.</p> <p>„Transilvania Salsa Fest” pomovează şcolile şi instructorii de salsa din ţară, pentru a ajuta la creşterea fenomenului „Salsa” în România, fiind totodată o bună ocazie de întâlnire a tuturor dansatorilor de salsa din ţară. Festivalul este organizată de şcoala de dans BAILArte din Cluj-Napoca, iar prima ediţie a avut loc acum doi ani, la iniţiativa celor doi instructori de salsa, Bogdan şi Carolina, vicecampioni naţionali la acest tip de dans în 2007.</p>

„Este un eveniment aniversar, sărbătorim doi ani de la înfiinţarea şcolii BAILArte, una dintre cele trei şcoli de dans din Cluj, iar cu această ocazie ne-am decis să organizăm şi acest festival, în cadrul căruia toţi iubitorii de salsa se pot întâlni şi învăţa unii de la alţii”, a explicat Lavinia Moldovan, membră a şcolii BAILArte.

Festivalul se adresează în general cunoscătorilor acestui stil de dans, dar există şi evenimente în cadrul festivalului unde pot fi urmărite show-urile dansatorilor. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul weekendului, la Casa de Cultura a Studenţilor, în Club Ring, Club Havana şi Club Carbon din Cluj-Napoca.


Invitaţi internaţionali de prestigiu

Ediţia din acest an a „Transilvania Salsa Fest” promite show-uri incendiare, momente surpriză, concursuri cu premii, workshopuri şi petreceri de neuitat. Invitaţii speciali internaţionali ai ediţiei din acest an sunt Jose Rodriguez din Italia, DJ Melka din Franţa şi Don Jose din Franţa, un renumit instructor de Kizomba. Printre invitaţii naţionali la eveniment se numără cinci şcoli de salsa din Bucureşti, trei din Cluj şi cîte una din Braşov, Oradea şi Timişoara.

Pe parcursul celor trei zile de “salsa” vor avea loc mai multe petreceri specifice, workshop-uri în zilele de sâmbătă şi duminică la Casa de Cultură a Studenţilor şi un concurs cu premii, destinat dansatorilor de salsa.


Intrarea la toate evenimentele din cadrul Transilvania Salsa Fest costă 80 de lei, iar la petreceri, 40 de lei. La eveniment şi-au confirmat deja prezenţa peste 200 de participanţi.

abonare newsletter