Actualitate

Imagini spectaculoase cu o familie de cerbi la marginea localității Poiana Horea. VIDEO

Imagini spectaculoase cu o familie de cerbi au fost surprinse de un cititor Monitorul de Cluj în localitatea Poiana Horea.

Imagini spectaculoase cu o familie de cerbi au fost surprinse de un cititor Monitorul de Cluj în localitatea Poiana Horea/ Foto: captură ecran video cititor Monitorul de Cluj Imagini spectaculoase cu o familie de cerbi au fost surprinse de un cititor Monitorul de Cluj în localitatea Poiana Horea/ Foto: captură ecran video cititor Monitorul de Cluj

 

 


Imagini spectaculoase cu o familie de cerbi au fost surprinse, sâmbătă seara, de un cititor monitorulcj.ro în localitatea Poiana Horea.

 


„Familie de cervide la marginea localității Poiana Horea, jud. Cluj din Munții Apuseni. Este zăpada mare și vin la marginea localității”, a transmis cititorul.

Din imaginile surprinse de la distanță se pot observa patru cerbi care nu sunt deranjați de câinii din zonă și care se bucură de zăpadă.


Satul Poiana Horea este numit și Dealul Calului

Poiana Horea, numită și Dealul Calului, este un sat în comuna Beliș din județul Cluj.

Fauna din Poiana Horea este diversificată, în zonă fiind găsite câteva păsări montane, precum: mierla gulerată, alunarul, pițigoiul moțat și acvila țipătoare mică. Alte animale specifice climatului din această zonă: mistreți, căprioare, lupi, râși, iepuri, ulii, vulturi, vulpi, urși. O curiozitate este faptul că locuitorii satelor din zonă își lasă caii în libertate totală toată vara.


Sursa video: cititor Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Un CERB a fost surprins în Pădurea Făget din Cluj-Napoca

Urșii au apărut în mai multe zone din Harghita. Apar tot mai mult în apropierea zonelor locuite

Ultimele Stiri
abonare newsletter