Actualitate

VIDEO. Casă improvizată pe strada Remenyik Sandor, distrusă de flăcări! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri

Un incendiu puternic a cuprins o casă de pe strada Remenyik Sandor din municipiul Cluj-Napoca. Un bărbat a reușit să se autoevacueze la timp, însă a suferit arsuri pe față.

Un incendiu puternic a cuprins o casă de pe strada Remenyik Sandor din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un incendiu puternic a cuprins o casă de pe strada Remenyik Sandor din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, pe strada Remenyik Sandor din municipiul Cluj-Napoca.


 

Potrivit pompierilor, incendiul a pornit cel mai probabil de la coșul de fum improvizat și amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.


În urma incendiului un bărbat a fost transportat la spital.

Un incendiu puternic a cuprins o casă de pe strada Remenyik Sandor din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu care a distrus în totalitate o locuință improvizată situată pe strada Remenyik Sandor. Apelul de urgență a venit în jurul orei 15:15, iar la misiune au fost alocate două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD. Echipajele au găsit locuința de aproximativ 20 de mp cuprinsă de flăcări, astfel că au format imediat dispozitivele de stingere. Din fericire, un bărbat de 60 de ani a reușit să se autoevacueze la timp, însă a suferit arsuri la nivelul feței. Acesta a fost transportat la spital. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum improvizat și amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. Forțele au revenit la bază în urmă cu puține momente”, a transmis ISU Cluj.


Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un apartament pe strada Frunzișului! Șase adulți și patru copii au fost evacuați

Incendiu la un apartament de pe Aleea Parâng. Flăcările au afectat centrala termică

Ultimele Stiri
abonare newsletter