Actualitate

Shell Team Aviation îți poate împlini un vis: să călătorești în toată lumea și să fii plătit pentru asta! (P)

La începutul acestui an s-a deschis la Cluj-Napoca, pe strada Moților la numărul 100A, o secție locală al celei mai vechi școli private de însoțitori de zbor (stewardese și stewarzi).

Este vorba despre Shell Team Aviation, școala care te poate propulsa spre o carieră de succes în aviație.

Marea noutate a momentului constă în faptul că cererea de personal pentru aviație a crescut foarte mult în perioada de după pandemia de coronavirus, astfel încât s-a renunțat la vechile condiționări, cum ar fi cele legate de vârstă, înălțime sau studii finalizate! Cu alte cuvinte, oricine care este apt de muncă  și cunoaște limba engleza la nivel conversațional, poate întruni condițiile necesare pentru a deveni însoțitor de zbor.


Cursurile de însoțitori de zbor susținute de Shell Team Aviation garantează locul de munca după o școlarizare prin contract!

Un alt aspect important, într-o companie de aviație cu zboruri regulate venitul minim este cuprins între 1500 și  2200 de euro pe lună, iar la companiile aeriene care realizează curse private (de tip charter) venitul mediu este cuprins între 2300 și 3500 euro de lună.


De ce poți avea încredere în Shell Team Aviation?

Shell Team pregătește stewardese și stewarzi pentru executarea activităților aeronautice civile specifice, în conformitate cu cerințele aplicabile ale Comunității Europene în domeniul aviației civile, precum și cu cele ale organizațiilor internaționale ale aviației civile, dar și în baza cerințelor stabilite de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR).


Performanțele celor 11 ani de activitate în formarea cursurilor însoțitorilor de bord, sunt măsurate în mai mult de 2000 de elevi activi în acest domeniu care își desfășoară astăzi activitatea în toată lumea.

Activitățile de bază ale companiei au pornit din pasiunea acționarilor în domeniul aeronautic, inclusiv a tuturor angajaților firmei, care sunt oameni cu pregătire, calificări și experiență în aviație, pasionați de instruire și dedicați asigurării eficiente a securității aeronautice.


Urmează cursurile specializate Shell Team Aviation și devino cel mai bun însoțitor de bord. Împlinește-ți visul de a lucra în aviație!

Mai multe informații pot fi obținute la adresa din Cluj-Napoca, strada Moților nr. 100A, pe siteul: https://shellteam.ro/contact/ sau la telefon 0761 402 941.


Condițiile necesare pentru înscriere

Vârstă: 18-40 ani
Cunoștințe de limbă engleză: nivel mediu
Înălțime minimă: 1,52 m
Stare de sănătate bună

Actele necesare pentru înscriere:

• CV actualizat însoțit de o fotografie portret și de o fotografie plan amplu

• 4 fotografii color tip pașaport

• Copie după Raportul Medical (se poate preda până la finalizarea pregătirii în cadrul școlii și înainte de prezentarea la examenele teoretice din cadrul Autorității Aeronautice Civile Române)

• Copie a Cărții de Identitate

• Copie a Certificatului de Naștere

 

abonare newsletter