Actualitate

Mașină răsturnată la Dângău Mare, pe un drum înzăpezit. Administratorul drumului ar putea fi amendat

O mașină s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului, în Dângău Mare. Doi adulți și doi copii, ocupanții mașinii, la un pas de o tragedie, din cauza drumului necurățat.

Mașină răsturnată la Dângău Mare, pe un drum înzăpezit. FOTO: IPJ Cluj Mașină răsturnată la Dângău Mare, pe un drum înzăpezit. FOTO: IPJ Cluj

 

 


O mașină s-a răsturnat sâmbătăseară pe marginea drumului DJ103K, în localitatea Dângău Mare. La bord se aflau patru pasageri, doi adulți și doi copii.

 


„În cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 20.30, pe DJ103k, în localitatea Dângău Mare, un autoturism condus în direcția localității Căpuș, în care se aflau 4 pasageri, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în decor. În interior se aflau doi minori, de 4 si 5 ani și doi adulți”, a transmis IPJ Cluj.

Drumul era acoperit cu zăpadă

Accidentul s-a produs într-o curbă, pe un sector de drum care, la acel moment, nu era deszăpezit. 


„Primele cercetări derulate la locul evenimentului rutier au indicat faptul că pe un sector de drum în curbă și pantă, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. La acel moment pe carosabilul era depus un strat de zăpadă. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a mai arătat IPJ Cluj.

Din fericire, cei patru au scăpat nevătămați din accident și au refuzat transportul la spital.


„Persoanele au fost preluate de echipajul medical, însă ulterior au refuzat transportul la spital”, a mai transmis IPJ Cluj.

Administratorul drumului, amendat?

Polițiștii au transmis că drumul DJ 103K nu era deszăpezit la momentul producerii accidentului, urmând să fie luate măsurile legale față de administratorul drumului, dacă constatările vor indica vina acestuia.


„Urmează ca polițiștii rutieri să aplice măsurile legale fața de administratorul drumului, în funcție de rezultatul constatărilor” - IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Tamponări „în serie” pe strada Lunii din Zorilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter