Actualitate

Pături marca BCR pentru familiile nevoiaşe din Cluj

<p><img src="documente/stories/02_februarie/16_ziua/donatie-paturi2.jpg" border="0" alt="donatie paturi la crucea rosie de la bcr" style="float: left; margin: 2px 5px;" />BCR a donat ieri 100 de pături unor familii nevoiaşe din Cluj-Napoca. Beneficiarii au fost desemnaţi de către Crucea Roşie Cluj, iar distribuirea ajutoarelor a avut loc la sediul Crucii Roşii.</p> <p>Acţiunea BCR a avut loc în 20 de localităţi din ţară şi a marcat 20 de ani de existenţă a băncii. Donaţiile de pături au avut loc în lunile decembrie, ianuarie şi februarie, fiind distribuite în total 10.000 de pături.</p> <p>„La aniversarea a 20 ani de la înfiinţare, Banca Comercială Română continuă să sprijine comunităţile româneşti şi îi ajută pe cei fără posibilităţi materiale să se protejeze de frig în această iarnă”, au declarat reprezentanţii BCR.</p> <p>Toţi cei care au primit donaţia s-au arătat încântaţi de iniţiativa BCR. „Este mulţumitor că s-au gândit şi la o familie cu probleme. Eu sunt şomer, avem un copil cu handicap, iar soţia primeşte ajutor pentru întreţinerea copilului”, a afirmat Ioan Juşcău, unul dintre beneficiari.</p>

Zoiţa, o altă beneficiară a ajutorului, a declarat că ideea este foarte bună şi a adăugat că ar trebui ajutate cazurile speciale. „Eu sunt văduvă de opt ani şi până acum nu am primit niciodată nimic”, a mai spus femeia.

Reprezentanţii BCR au precizat că prin această acţiune au dorit să ajute acele persoane care chiar au nevoie de ajutor. „BCR împlineşte 20 de ani de la înfiinţare şi de sprijinire activă a comunităţilor şi oamenilor. Este normal ca în aceste momente să ne îndreptăm ajutorul spre cei mai puţin norocoşi, spre oamenii nevoiaşi din comunităţile în care trăim şi muncim. Şi pentru că frigul a pus deja stăpânire pe Cluj, am ales să îi ajutăm cu pături călduroase, atât de necesare în perioada de iarna” a declarat Darius Feurdean, director judeţean Retail BCR Cluj, prezent la eveniment.

Ultimele Stiri
abonare newsletter