Actualitate

FOTO. Drumul dintre Gârbău și Aghireșu, „pericol public”! Două accidente marți dimineață, pe șoseaua acoperită de zăpadă

Două accidente de circulație a avut loc, marți, între localitățile Gârbău și Aghireșu. O femeie a fost rănită după ce a ajuns cu mașina în șanț.

Două accidente de circulație a avut loc, marți, între localitățile Gârbău și Aghireșu. O femeie a fost rănită după ce a ajuns cu mașina în șanț/ Foto 1: cititor monitorulcj.ro/Foto 2: IPJ Cluj Două accidente de circulație a avut loc, marți, între localitățile Gârbău și Aghireșu. O femeie a fost rănită după ce a ajuns cu mașina în șanț/ Foto 1: cititor monitorulcj.ro/Foto 2: IPJ Cluj

 

 


Un accident de circulație a avut loc, marți, între localitățile Gârbău și Aghireșu, județul Cluj.

 


În urma accidentului, o șoferiță a fost rănită.

„În jurul orei 09.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe DJ108C, între localitățile Gârbău și Aghireșu.
Din primele verificări a rezultat că o femeie de 34 de ani, din comuna Aghireșu, care se deplasa cu autoturismul înspre localitatea Gârbău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă.
Femeia a fost transportată la o unitate medicală. A fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Șoferița a ajuns la spital.

Accident Aghireșu/ FOTO: ISU Cluj

„O femeie de 35 de ani a fost transportată la spital”, a declarat pentru Monitorul de Cluj ISU Cluj.


De asemenea, un cititor monitorulcj.ro, a semnalat marți dimineață un al doilea accident în zona respectivă, drumul fiind acoperit de zăpadă.

Mașină răsturnată între Aghireșu și Gârbău/ Foto: cititor monitorulcj.ro
Drum acoperit de zăpadă/ Foto: cititor monitorulcj.ro

Potrivit IPJ Cluj, cel de al doilea accident nu a fost semnalat poliției.

CITEȘTE ȘI:

Durere nespusă în rândul apropiaților tinerei de 17 ani care a murit în accidentul de la Bucea. „Asta fac plimbările nocturne, neliniștea și viteza”

TIR răsturnat pe breteaua de coborâre de pe A3, aproape de Gilău. Trafic restricționat. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter