Actualitate

Clujul, printre cele mai căutate destinații de vacanță din România

Cluj-Napoca a fost printre cele mai căutate destinații de vacanță în ultima perioadă.

Cluj-Napoca este o destinație populară în rândul turiștilor /FOTO: pixabay.com Cluj-Napoca este o destinație populară în rândul turiștilor /FOTO: pixabay.com

 

 


Cluj-Napoca este în topul orașelor căutate de români și chiar de străini ca și destinație de vacanță. Alte zone dorite de turiști au fost Poiana Braşov, Sinaia sau Bucureşti, conform informaţiilor furnizate de către reprezentanţii platformei de rezervări Booking. De asemenea, România este tot mai căutată de turiştii străini, în special cei care vin din Italia, Spania, Israel sau Marea Britanie.
 

„Oamenii din întreaga lume sunt mult mai optimişti cu privire la călătoriile în 2023, comparativ cu 2022. Cu acest optimism reînnoit, staţiunile de schi şi oraşele mari se află în fruntea listelor de vizitatori atunci când se îndreaptă în România luna viitoare, de la Poiana Braşov şi Sinaia, la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Oferind o combinaţie de vacanţe de schi, oraş, plajă şi spa, România atrage vizitatori din întreaga lume, cei mai mulţi turişti vin din Italia, Israel, Marea Britanie şi Spania“, au spus reprezentanții booking.com pentru zf.ro.


 

Sursă foto: pixabay.com

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Napoca a sărbătorit Mica Unire. Cei prezenți și-au dat mâna în „Hora Unirii”

Aeroportul din Cluj-Napoca estimează un trafic de 3,1 milioane de pasageri pentru 2023

abonare newsletter