Actualitate

A fost redeschisă circulația pe o bandă la intrarea în Răchițele. Alunecare masivă a unui versant

Traficul la intrarea în Răchițele va fi complet redeschis în cursul zilei de azi, anunță Consiliul Județean Cluj, după ce în zonă a avut loc alunecarea unei porțiuni de versant.

Trafic bloc la intrarea în Răchițele. Sursă foto Facebook Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Trafic bloc la intrarea în Răchițele. Sursă foto Facebook Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

 

UPDATE ORA 12.35

Traficul pe DJ 108C va fi complet redeschis în cursul zilei de azi, anunță Consiliul Județean Cluj.


Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției cu autovehicule și utilaje speciale, traficul pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, a fost deja reluat, pe o bandă, circulația desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Îi felicit pe colegii din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului pentru intervenția extrem de promptă. Prima bandă de circulație a fost eliberată de mai bine de o oră iar cea de-a doua va fi degajată cât de curând posibil, cel târziu până deseară”.


La momentul de față se acționează intens pentru deschiderea celei de-a doua benzi, echipajele Consiliului Județean intervenind pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea completă a traficului rutier, pe ambele benzi de circulație.

Reamintim faptul că traficul a fost oprit în cursul dimineții zilei de 19 ianuarie 2023, pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni din versantul care mărginește partea carosabilă.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Traficul a fost oprit, joi dimineața, pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni de versant.

„Sunt derulate activități pentru degajarea părtii carosabile. Un echipaj al poliției din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin este prezent în zonă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate", transmit polițiștii.


Poliția recomandă cetățenilor folosirea unor rute alternative:

  • direcția Huedin - Doda Pilii – denumire populară „Sulița”
  • sensul Doda Pilii - Huedin – DC 121 – Dealu Botii –Bălcești –Beliș

CITEȘTE ȘI:

Trafic blocat pe DN 1 în zona Piatra Craiului!

Trafic blocat în Căpușu Mare în urma unui accident! O fată de 31 de ani, în stare GRAVĂ

FOTO. Trafic blocat în Piața Avram Iancu! Din Zorilor până în centru se fac câte 40 de minute

Ultimele Stiri
abonare newsletter