Actualitate

Ora de frumusețe – Modalități eficiente de slăbire și întreținere în salon

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/03/12 remodelare.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Dacă într-o ediție anterioară vă povesteam despre masajul anticelulitic, cauzele apariției celulitei și modalitățile prin care poți scăpa de aceasta, articolul de azi tratează celelalte modalități prin care poți slăbi eficient.</p>

Ioana Moșuțiu, specialista în masaj și remodelare corporală de la Salon Palas Athena, ne spune câteva cuvinte despre procedurile de slăbire utilizate la salon și modul în care trebuie combinate pentru rezultate cât mai eficiente.

Masajul anticelulitic manual stimulează circulația sanguină la nivel local și ajută la o bună oxigenare a țesuturilor moi. Astfel celulita se dispersează și se elimină mai ușor. Pentru mai multe informații despre acest tip de masaj, consultați pagina www.monitorulcj.ro/timp-liber.

Masaj vacuumatic

Acest tip de masaj se realizează cu vacuumul, un aparat care lucrează în profunzime țesutul. Este bine de știut faptul că acest gen de masaj nu este dureros însă este extreme de eficient în cazul celulitei vechi. Circulația este stimulată în profunzime, celulita este adusă la suprafață și eliminată, în timp.

Electrostimularea

Se realizează cu ajutorul unor electrozi care se aplică pe zonele cu masă musculară. Aceștia transmit impulsuri către mușchi, ei se contract și astfel consumă energie din vecinătate. In apropierea mușchilor există depozite de grăsime (pe abdomen, coapse etc), grăsimea generează energie și astfel este eliminată.

Împachetarea la cald

În cazul acestei proceduri circulația este stimulată prin căldură extremă. Porii se dilată, se elimină retenția de apă și astfel țesutul adipos. Împachetarea la cald ajută ulterior la masajul anticelulitic. Masajul va fi efectuat mai ușor, iar țesutul adipos va fi eliminat.

Împachetarea la rece

În cadrul acestei împachetări se aplică o cremă termică ce conține un amestec de mentă și camfor. Această cremă stimulează circulația la nivel superficial încălzind foarte tare pielea, iar cele două ingrediente crează senzația de rece. Astfel organismul încearcă sa ajungă la un echilibru termic și consumă energie făcând asta.

Acestea sunt câteva din cele mai uzuale metode folosite în centrele de înfrumusețare. Cu toate acestea este nevoie de o diagnoză a tipului de celulită pe care îl are fiecare client, o schemă alimentară și determinarea greutății pe care o are o persoană înainte de a urma orice tratament de acest gen.

Pentru a știi care dintre metodele prezentate vă sunt de folos adresați-vă specialistului pentru un pachet personalizat.
Salonul Palas Athena vă așteaptă cu sfaturi concrete la Expo Chic – expoziție de produse și servicii de înfrumusețare, în data de 2-4 martie, la Centrul Comercial Central, etaj 4.

Rămâi alături de Monitorul de Cluj  și Salonul Palas Athena pentru următorul articol de vineri la Ora de frumusețe!

 


Ne poți adresa întrebări pe adresa redacției, pe www.monitorulcj.ro ca și comentariu la articol sau pe pagina de facebook Monitorul de Cluj sau Palas Athena.

abonare newsletter