Actualitate

Adolescenta de 14 ani răpită din Sibiu a fost găsită!

Minora de 14 ani din Sibiu care a fost răpită de patru bărbați în această dimineață a fost găsită într-o localitate din județul Brașov.

Minora dată dispărută a fost găsita /FOTO: depositphotos.com Minora dată dispărută a fost găsita /FOTO: depositphotos.com

 

 


Adolescenta în vârstă de 14 ani dată dispărută în dimineața zilei de luni a fost găsită de către polițiști într-o localitate din județul Brașov.

 


Minora răpită a fost găsită de polițiștii sibieni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brașov. Aceasta se afla într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov, potrivit Mesagerul de Sibiu.

Fata de 14 ani care ar fi fost luată cu forța de către patru persoane mascate și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, a fost găsită în jurul orei 16:00 într-o casă din localitatea Vad, comuna Șercaia, județul Brașov.


O alertă răpire copil a fost emisă de Poliție după ce o fată de 14 ani, din Sibiu, ar fi fost luată luni dimineața cu forța de către patru persoane mascate și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism. Cei patru bărbați suspectați că ar fi răpit adolescenta de 14 ani din Tălmaciu au fost reținuți între timp de Poliție.

„Cele patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei. 


Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa.
Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Sibiu pentru mesageruldesibiu.ro.

Foto: depositphotos.com


 

CITEȘTE ȘI:

Cei patru bărbați care au răpit minora din Sibiu au fost prinși. Fata este de negăsit

Alertă răpire copil! O minoră de 14 ani din Sibiu a fost luată cu forța din casă de patru bărbați mascați

Ultimele Stiri
abonare newsletter