Actualitate

Sfaturi pentru a închiria mașina preferată (P)

Rentanddrive consideră că un client informat este întotdeauna un client care nu are parte de surprize neplăcute când știe totul despre sistemul de rent a car.

Există anumite lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când apelezi pentru prima dată la serviciile de rent a car. Îți prezentăm câteva sfaturi pentru a închiria mașina preferată.

Noi îți recomandăm să mergi mai ales pe experiența apropiaților și a prietenilor tăi. În cazul în care ai oameni în anturajul tău care au mai închiriat mașini, cere-le sfatul. În acest fel, vei putea aduna câteva recomandări bune. 


Nu de puține ori ni s-a întâmplat să vorbim cu clienți care erau foarte sceptici, tocmai din cauza experiențelor din trecut cu alte companii de pe piață. Tocmai de aceea, pentru a evita o experiență neplăcută, mergi pe recomandări. Citește și review-urile de pe Google, asigură-te că nu sunt actuale, contactează companiile care ți-au atras atenția și ia o decizie informată.

  • Informează-te cu privire la documentele pe care trebuie să le prezinți pentru a închiria o mașină din Cluj. De asemenea, dacă optezi pentru șoferi adiționali, verifică ce documente trebuie să prezinți companiei de inchirieri auto Cluj. Rentanddrive solicită cartea de identitate în original și în copie; Permis de conducere în original și în copie; Documentele trebuie să aparțină persoanei care închiriază și semnează contractul de închiriere
  • Întreabă întotdeauna dacă exista costuri extra pentru un șofer adițional, scaun de copil, GPS, lanțuri de zăpadă, etc.
  • Discută cu firma de închirieri auto despre modalitațile de plată pe care le acceptă. Sunt anumite companii care nu pot procesa cardurile AMEX, de exemplu.
  • Întotdeauna la întâlnirea cu agentul de închiriere auto fi sigur că ai pregătit confirmarea de închiriere, în format electronic sau printată. Aceasta trebuie să includă tariful agreat, garanția/depozitul de siguranță, locația și orele de predare-primire.
  • Verifică dacă nu există taxe adiționale pentru a preda/prelua autoturismul în afara orelor de program sau în zilele cu sărbători legale.
  • Dacă preconizezi că vei prelungi închirierea auto, discută cu compania de rent a car, în avans, care va fi tariful care ți-l vor percepe per fiecare zi în plus.
  • Află care este numărul de telefon la care poți suna în cazul în care ai probleme cu mașina de închiriat. Asigură-te că cineva îți va raspunde non-stop pentru a-ți oferi asistență rutieră și alte informații.
  • Lasă un review companiei - dacă ai avut o experiență bună, spune-le și altora, astfel încât să știe și ei despre compania respectivă de închirieri auto. Lasă un review  pe Google, spune-le și prietenilor și recomandă mai departe.

Acestea sunt sfaturile noastre pentru masini de inchiriat in Cluj-Napoca!


---------------------------------------------------------

Rentanddrive rent a car Cluj este o companie de închirieri auto Cluj care își pune bazele pe respect, calitate, încredere și satisfacție. 

Vă punem la dispoziție un serviciu de rent a car Cluj cu tarife negociabile, totul calculat în funcție de nevoile și preferințele tale.
Știm că fiecare client este diferit. Dacă ești interesat de serviciul nostru de închirieri auto Cluj, contactează-ne pentru cele mai bune oferte de închirieri auto.

CITEȘTE ȘI:

Firmă de închirieri auto din Cluj, înșelată. “Mașinile nu au mai putut fi localizate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter